Wil je van je eigen materiaal een compilatie hebben of wil je je ouders/grootouders een mooi kado geven door een filmpje te maken van hun eigen video opnames. Dat kan! Met het digitale materiaal kan digitape een eigen montage van uw eigen geschoten materiaal maken of dat van een ander. We gaan dan samen met u kijken hoe we dit vorm gaan geven en welk gevoel het moet uitstralen. Ik heb zelf meerdere malen films gemonteerd voor mijn ouders, vrienden en collega’s. De ene keer om iemand uit te zwaaien en de andere keer om iets te vieren. Dit werd altijd meer dan gewaardeerd. Ik heb zelf ervaring met het monteren van verschillende film expressies.

Denk bijvoorbeeld aan een grappige compilatie voor een bruiloft van vrienden of het 25 jarig huwelijksfeest van je ouders. Maar ook aan de net overleden dierbare die je het liefst wil herrineren met bewegend beeldmateriaal. Dit zijn allemaal momenten waar film een intensere bijdrage levert aan de gebeurtenis.

Ik werk snel en zeker als het materiaal al voor handen is. Is het materiaal er nog niet maar moet het gedigitaliseerd worden is het natuurlijk geen enkel probleem om ook te digitaliseren. Het is wel aanraadzaam om meteen te bellen als het snel nodig is.